Verhuur van het gebouw weer beperkt mogelijk

Ons land gaat nog steeds gebukt onder de gevolgen van het coronavirus. De maatregelen die getroffen zijn raken de hele samenleving. Ook voor onze kerk betekent dit dat wij niet volledig op de gebruikelijke wijze ons kerkgebouw kunnen gebruiken. Gelukkig is het weer toegestaan zondagse erediensten en andere kerkelijke bijeenkomsten te organiseren in een 1,5 meter samenleving. Daarvoor is een protocol opgesteld, waarbij de voorschriften van het RIVM zijn opgenomen.


Sinds september is verhuur van onze zaal aan onze vaste gebruikers toegestaan binnen bepaalde vastgestelde kaders. De vaste gebruikers hebben een eigen protocol ingediend, waardoor gebruik van de zaal mogelijk is.

Het gebruik van onze ruimte is nog niet vanzelfsprekend en betreft maatwerk.  Overige aanvragen worden per aanvraag beoordeeld.  Neemt u daarom contact op met de agendabeheerders van onze kerk, de heer en mevrouw Van Voorst, bereikbaar via  bernavo@zonnet.nl of tel: 0346211391. U kunt uiteraard ook via het contactformulier naar de mogelijkheden vragen.
terug

Agenda

Kerkdienst Ontmoetingskerk

24 jan 2021 om 09:30
In verband met corona-maatregelen is er een protocol van toepassing. Voor u naar de kerk komt moet u zich aanmelden. Hoe dat gaat en welke huisregels er gelden leest u in dit bericht.

Voorganger: -
Locatie: Ontmoetingskerk, Maartensdijk