Aangescherpte maatregelen; u blijft welkom!

Nieuw: aanmelden voor een dienst
De corona-maatregelen zijn aangescherpt. Dat heeft consequenties voor onze kerk. In plaats van het maximumaantal van 50 kerkgangers hanteren we vanaf zondag 11 oktober een maximum aantal van 30 kerkgangers (het gaat om maximaal 30 bezoekers, dit is buiten allen die een rol hebben tijdens de dienst, ook kinderen tot en met 12 jaar vallen buiten het maximum van 30).

Omdat we teleurstellingen bij aankomst bij de kerk willen voorkomen introduceren we vanaf nu een systeem waarbij we werken met aanmeldingen voor de dienst.

U kunt uw komst aanmelden door te mailen naar aanmelden@pknmaartensdijk.nl of te bellen met Eric Kuijvenhoven 06-21121400 (maandag tot en met vrijdag bij voorkeur in de avond bellen).
Wilt u aangeven voor welke dienst u zich wilt aanmelden en met hoeveel personen u wilt komen.  
U blijft dus van harte welkom om op zondag naar de kerk te komen.  Wel graag even aanmelden, bij voorkeur uiterlijk op zaterdag om 18:00 uur voor de dienst van de volgende zondag.  
Na het aanmelden ontvangt u een ontvangstbevestiging.

20-10-2020: Nieuw: kleine aanpassingen in het gebruiksplan (versie 3.0) zijn doorgevoerd.

Nog steeds van toepassing: de huisregels
Hieronder (of klik hier voor een grotere versie) kunt u de verkorte versie van de huisregels rondom kerkbezoek vinden. 
terug

Agenda

Kerkdienst Ontmoetingskerk

29 nov 2020 om 09:30
In verband met corona-maatregelen is er een protocol van toepassing. Voor u naar de kerk komt moet u zich aanmelden. Hoe dat gaat en welke huisregels er gelden leest u in dit bericht.

Voorganger: -
Locatie: Ontmoetingskerk, Maartensdijk