za 7 sep 2019  om 09:30-15:00
Rommelmarkt

Op zaterdag 7 september wordt de jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd en natuurlijk hopen we er weer een mooie en gezellig dag van te maken. De markt vindt zoals gebruikelijk plaats op het terrein van de Ontmoetingskerk, van 9.30 - 15.00 uur. Naast veel tweedehands spullen, mooie boeken, baby born kleertjes(gemaakt door twee enthousiaste dames) en kleding, is er natuurlijk ook weer het Rad van Avontuur. Natuurlijk kunt u ook in ons restaurant terecht voor een bakje koffie met iets lekkers.
Inleveren spullen: Heeft u spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u deze op zaterdag 31 augustus van 10.00 - 13.00 uur en op woensdagavond 4 september van 19.00 - 21.00 uur inleveren bij de Ontmoetingskerk.
Dit kunt u niet inleveren: Er zullen geen grote meubels (bankstellen, kasten, eethoeken, e.d.) en grote elektrische apparaten (koelkasten, e.d.) in ontvangst genomen worden!

Wat kunt u  wel inleveren: boeken, kopjes, glaasjes, vazen, bloempotten, speelgoed, tassen, kleedjes, puzzels, kleine meubels, tv’s, radio’s, gereedschap, cd’s, schilderijen, beeldjes, kerstspullen, potje, pannetjes, kleding  etc. etc.

Helpt u ons dozen vullen?????
Op zondag 25 augustus en 1 september worden er gebaksdozen uitgedeeld, die u kunt vullen met een baksel of een andere leuke prijs voor het Rad van Avontuur. De gevulde gebaksdozen kunnen ingeleverd worden op vrijdag 6 september bij de Ontmoetingskerk van 10.00 - 12.00 uur. Bent u op beide zondagen niet in de kerk en wilt u toch een doos vullen, dan kunt u contact opnemen met Jeannette van de Bunt (0346-213492)

De opbrengst van de rommel-/boekenmarkt zal dit jaar bestemd zijn voor;
•    50% Kerk
•    50% school in Gambia, voor meer informatie zie BIJEEN

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de rommel-/boekenmarkt, dan kunt contact opnemen met Peter van Barneveld (0346-212826).
De rommelmarktcommissie
Marianne, Lianne, Wilrik, Esmeralda, Jeannette en Peter

 

terug