Verhuurmogelijkheden

TIJDELIJK GEEN VERHUUR MOGELIJK

Ons land (en de gehele wereld) gaat gebukt onder de gevolgen van het Corona-virus. De maatregelen die door de overheid zijn getrokken raken de hele samenleving. Ook voor onze kerk betekende dit dat wij niet meer op de gebruikelijke wijze ons kerkgebouw kunnen gebruiken. Het lijkt erop dat we met z’n allen weer de positieve kant op gaan en onze samenleving komt langzaam weer op gang.

Gelukkig is het weer toegestaan om onder strenge voorwaarden een zondagse eredienst en andere kerkelijke bijeenkomsten te organiseren in een 1,5 meter samenleving.  Ten behoeve van de wekelijkse kerkdiensten is een verplicht protocol opgesteld, waarbij de voorschriften van het RIVM zijn opgenomen.

Wat verhuur van onze zalen aan derden betreft, heeft de Protestantse Kerk Nederland voorlopig een negatief advies gegeven. De kerkenraad volgt dit advies op en heeft besloten tot 1 september a.s. geen verhuur aan derden toe te staan. Ongeacht hoe alles zal verlopen, zal er eind augustus wederom een beslissing genomen worden. Onze excuses voor het ongemak en we hopen iedereen in de toekomst weer als huurder te mogen ontmoeten.

Verhuurmogelijkheden

Voor zover de zalen niet gereserveerd zijn voor eigen gebruik, bestaat er de mogelijkheid voor derden om ruimten in de Ontmoetingskerk in Maartensdijk en in de Kapel in Hollandsche Rading incidenteel of soms ook structureel te huren.
De Ontmoetingskerk beschikt over een ruime uitgifte keuken, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de aanwezige inrichting. De Ontmoetingsruimte is rolstoelgeschikt en beschikt ook over een volledig ingericht invalidetoilet.

Wanneer er kerkelijke activiteiten in het kerkgebouw plaatsvinden kan er verder geen activiteiten van derden plaatsvinden. Er vindt geen verhuur op zondag plaats en verhuur op zaterdag eindigt ruim voor 24.00 uur. Verdere informatie over huur, ook voor begrafenis en trouwerij vindt u terug bij “Algemene regels bij verhuur”.

Voor directe inlichtingen en prijzen kunt u bellen met het nummer van de kerk: 0346 212057. Dit nummer staat altijd doorgeschakeld naar de persoon die op dat moment de agenda beheert.
Informatie opvragen per e-mail kan ook: cvk@pknmaartensdijk.nl

Aanvraagformulier verhuur

Onderstaand formulier (.pdf) kunt u gebruiken bij het aanvragen van de verhuur(mogelijkheden) van de ontmoetingskerk.

Algemene regels bij verhuur

Bij de (ver)huur van het kerkgebouw is het verhuurreglement van toepassing. Het verhuurreglement kunt u hier nalezen:
terug