Informatie over de diensten.

Kerkdiensten in de Ontmoetingskerk 
Er geldt een maximum van 30 aanwezige gemeenteleden per dienst. Als u wilt komen, moet u zich van tevoren aanmelden via aanmelden@pknmaartensdijk.nl. Vermeld uw naam en welke kerk u wilt bezoeken. U kunt ook bellen met Eric Kuijvenhoven 06-21121400 (bij voorkeur ’s avonds).
Bij de ingang van de kerk wordt uw naam op een lijst aangevinkt. En kunt u uw handen ontsmetten. We zouden het verder fijn vinden als u een mondkapje draagt zolang u loopt in het kerkgebouw. Als u op uw plaats zit, hoeft u uw mondkapje niet op te houden. Ook zullen er weer drie zangers aanwezig zijn om de liederen te zingen.

Kerkdiensten in de Adventkapel
Er geldt een maximum van 16 aanwezige gemeenteleden per dienst. Als u wilt komen, moet u zich van tevoren aanmelden via aanmelden@pknmaartensdijk.nl. Vermeld uw naam en welke kerk u wilt bezoeken. U kunt ook bellen met Eric Kuijvenhoven 06-21121400 (bij voorkeur ’s avonds).
Bij de ingang van de kerk wordt uw naam op een lijst opgeschreven. En kunt u uw handen ontsmetten. We zouden het verder fijn vinden als u een mondkapje draagt zolang u loopt in het kerkgebouw. Als u op uw plaats zit, hoeft u uw mondkapje niet op te houden. In de Kapel zullen er geen zangers aanwezig zijn.

De mensen met een functie (predikant -organist -koster -beamerteam, etc.) vallen niet onder het getal van de 30 mensen in de Ontmoetingskerk en de 16 mensen in de Kapel.


Gebruiksplan 6.0  Gebruikplan kerkgebouw in coronatijd
 
terug