Onderhoud begraafplaats

Zaterdag was het jaarlijks onderhoud aan de Algemeen Bijzondere Begraafplaats.Dit is een gezamenlijk project van onze kerk samen met de parochie.
 

Middagdienst zondag 25 februari

Zondag 25 februari is er een middagdienst in de Ontmoetingskerk. De dienst start om 17:00 .Het thema is "gecanceld" 
De spreker is Gerard Ekelmans en muziek door Jaco de Jong.

Middagdienst zondag 28 januari

Zondag 28 januari is er een middagdienst in de Ontmoetingskerk. Het begint om 17:00. Gospelkoor Edoza en Durk Muurling werken mee aan deze dienst.Na afloop is er zoals gebruikelijk weer soep met broodjes

Middagdienst zondag 26 november

Zondag 26 november is er in de Ontmoetingskerk Maartensdijk om 17:00 weer een middagdienst. Het thema is : Ik kies voor God...maar waarom eigenlijk. De dienst wordt geleid door ds. Casper van Dorp en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door ds. Duco Baars.
Zoals gebruikelijk is er na afloop weer een lekker kopje soep met een broodje .

Fruitmandjes

Zondag 12 nov staan er in de kerk weer fruitmandjes klaar om uit te delen aan personen die ziek zijn,het moeilijk hebben, eenzaam zijn of gewoon even aandacht nodig hebben.
Iedereen heel erg bedankt voor de hulp en het brengen van het fruit, er zijn veel lekkere mandjes gevuld. Ook dank aan de vrijwilligs die daar druk mee zijn geweest!
Lees meer 

Beleidsplan 2020-2024

De afgelopen periode hebben we als gemeente een beleidsplan opgesteld. Het concept beleidsplan is besproken tijdens de gemeenteavond op 28 mei 2019 en is definitief vastgesteld in de kerkenraadsvergadering op 2 maart 2020.

U kunt het beleidsplan hier downloaden (.pdf).
Lees meer